Si të regjistroheni në Binance Regjistrohuni Regjistrohuni

Bashkohu me Binance

Ka shumë arsye për të mësuar se si të regjistroheni në Binance. Si shkëmbimi më i mirë në botë, ai mbështet lloje të ndryshme të kriptovalutave dhe metoda të ndryshme tregtare, kështu që ju keni një gamë të gjerë zgjedhjesh dhe një larmi të gjerë të metodave mbrojtëse.

Përfitimet e Regjistrimit për Binance

  • Qindra monedha të ndryshme që nuk mund të tregtohen në Kore mund të tregtohen
  • Mbështet tregtimin e të ardhmes, mbrojtjen ndaj rënies
  • Tregtimi me diferencë mbështetet, tregtimi me zmadhim të lartë është i mundur, kështu që kthimi i lartë është i mundur
  • Vëllimi i lartë i tregtimit mund të tretë vëllimin e lartë të tregtisë.
  • Në gjendje të gjenerojë të ardhura nga interesi si një produkt depozitë (staking)
  • Sistem i qëndrueshëm – pa vonesë. Mos u ndal – Shkëmbimet e brendshme shpërthejnë çdo ditë …
  • Tarifa të ulëta – Tarifa të ulëta krahasuar me shkëmbimet e brendshme
  • Zbritje të ndryshme të tarifave ofrohen kur zotëroni BNB tuaj (Monedhë Binance)
  • E mundur transaksioni i arbitrazhit – Transaksioni i arbitrazhit i mundur duke përdorur premium Korenë

Mund të regjistroheni për Binance duke përdorur emailin dhe numrin tuaj të telefonit.

Ju mund të regjistroheni në formën tuaj të preferuar. Secili person ndoshta ka metodën e tij të preferuar.

Pasi të futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj, klikoni në “Krijo llogari”.

바이낸스 가입

Bashkohu me Binance

 

Nëse ndiqni lidhjen e mësipërme, ekrani i regjistrimit do të shfaqet.

Ju mund të zgjidhni midis regjistrimit me email ose me telefon.

 

 

Meqenëse shumica e njerëzve preferojnë të regjistrohen për e-mail, unë do të shpjegoj shkurtimisht regjistrimin e telefonit celular.

Nëse zgjidhni Mobile në krye dhe futni informacionin e kërkuar, një kod verifikimi do t’i dërgohet numrit tuaj të telefonit celular.

Dhe zgjidhni Korea 82 për kodin e vendit dhe futni 10XXXXXXXXX për numrin e telefonit celular, duke lënë 0 kryesuesin.

 

Fjalëkalimi duhet të jetë një kombinim i të paktën 8 karaktereve, të paktën 1 shkronjë angleze të madhe dhe të paktën 1 shkronjë të vogël.

Për të marrë Uljen e Tarifës së Binance, duhet të fusni kodin e zbritjes së tarifës në fushën ID të Referimit. Nëse ndiqni lidhjen, ajo do të futet automatikisht.

Një zbritje prej 20% në tarifat e transaksionit mund të aplikohet pa afat.

 

Pastaj, tani e tutje, unë do të shpjegoj në detaje se si të regjistroheni duke përdorur e-mail.

 

 

Zgjidhni adresën tuaj të postës elektronike në këndin e sipërm të majtë, futni adresën tuaj të postës elektronike, fjalëkalimin dhe kodin e zbritjes së tarifës dhe klikoni Krijo llogari.

Në këtë kohë, fjalëkalimi kërkon të paktën 8 karaktere, të paktën 1 shkronjë të madhe angleze dhe të paktën 1 shkronjë të vogël.

Dhe duhet të futni një kod zbritje për të marrë një zbritje prej 10% në tarifat e transaksionit. Nëse ndiqni lidhjen, ajo do të futet automatikisht, kështu që nuk keni nevojë ta futni atë veç e veç.

kodi i zbritjes është J24I6ZG2 është

Klikoni “Krijo llogari” në fund për të shfaqur enigmën.

 

 

vërtetimi i sigurisë

Ju duhet të bëni një enigmë për të bërë një vërtetim të sigurt për të parandaluar regjistrimet automatike ose spammy.

 

Verifikimi i llogarisë

 

Ju lutemi shkruani kodin 6-shifror të verifikimit që ju është dërguar me email. Kodi është i vlefshëm për 30 minuta.

 

 

 

Vendosni kodin 6-shifror të verifikimit që ju është dërguar me e-mail në ekranin e verifikimit të llogarisë për të përfunduar regjistrimin.

 

Pas futjes së kodit të verifikimit, ekrani i urimit për regjistrim shfaqet automatikisht. Klikoni ‘Shko tek Paneli i Kontrollit’ në këndin e sipërm të djathtë.

Nëse keni hyrë në vendin e gabuar, mund të lëvizni në pult, duke vendosur miun mbi ikonën e personit në këndin e sipërm të djathtë.

 

Nëse hyni gabimisht, do të shfaqet një shirit baneri kur vendosni miun mbi ikonën e personit në të djathtë. Ju mund të shkoni në panelin e kontrollit duke klikuar në adresën tuaj të postës elektronike.

Kur shkoni në pult, shfaqet ekrani i mëposhtëm.

 

Verifikimi i 2FA Essentialshtë thelbësore sepse mund të tërhiqni para vetëm pasi të keni përfunduar njërën nga dy vërtetimet: vërtetimi i telefonit celular dhe vërtetimi i Google OTP. Ju mund t’i bëni të dyja.

 

 

Nëse zgjidhni së pari Verifikimin e Telefonit, ekrani më sipër do të shfaqet. Nëse klikoni në kodin e vendit dhe shkoni poshtë, mund të zgjidhni Korenë e Jugut. Kodi i vendit për Korenë është 82.

Për numrin e telefonit celular, hiqni kryesorin 0 dhe futni 10 shifra. Nëse klikoni Dërgo Kodin e kodit vijues të verifikimit të sms-ve, një kod verifikimi do t’ju dërgohet në telefonin tuaj. Futeni atë.

Nëse klikoni Dërgo Kodin në kodin e verifikimit të postës elektronike, një kod verifikimi do të dërgohet në emailin tuaj. Vendosni si kodin e verifikimit të sms-ve dhe kodin e verifikimit të postës elektronike dhe shtypni dorëzimin për të përfunduar verifikimin 2FA dhe më në fund mund të tërhiqeni.

Nëse keni bërë verifikimin e telefonit, nuk keni nevojë të bëni verifikimin e Google. Sidoqoftë, nëse doni të përdorni Google Authenticator, zgjidhni vërtetimin e Google për të vazhduar. Mund të vërtetoni si telefonin, ashtu edhe Google Authenticator, ose mund të vërtetoni vetëm një.

Google Authenticator mund të shkarkohet nga Apple App Store ose Google Play dhe të instalohet në telefonin ose tabletin tuaj. Thjesht kërkoni Google Authenticator në App Store.

Pasi të keni instaluar Google Authenticator në telefonin ose tabletën tuaj, prekni Next dhe vazhdoni me hapin 2.

 

Shkoni te Google Authenticator i instaluar në smartphone-in tuaj dhe klikoni + në këndin e poshtëm të djathtë për të hapur një skanim QR Kur skanoni shenjën QR me telefonin tuaj, Binance Exchange regjistrohet automatikisht në OTP.

Numri me 6 shifra do të përdoret si një numër i vërtetimit të sigurisë për hyrjet e shkëmbimit dhe tërheqjet në të ardhmen. Pas regjistrimit, klikoni Next në hapin 2.

 

Hapi 3 është shumë i rëndësishëm. Rekomandohet të regjistroni dhe ruani çelësin rezervë diku. Të humbasësh atë çelës rezervë është e lodhshme.

Nëse telefoni juaj është prishur ose e humbni telefonin, mund ta ktheni Google Authenticator me një çelës rezervë. Nëse e humbni ose nuk e dini çelësin rezervë, është shumë e bezdisshme sepse mund të rivendoset duke kaluar procesin e verifikimit të identitetit në Binance Exchange.

Në 4 hapin e fundit, shtypni Send Code, futni kodin e verifikimit që ju është dërguar me email, dhe futni kodin 6-shifror të verifikimit të Google Authenticator dhe dorëzoni, dhe keni mbaruar.

 

Metoda e Verifikimit të Identitetit të Binance, Rritni Kufirin e Tërheqjes

Pasi të jeni regjistruar, tani jeni gati për të tregtuar, por ekziston një kufi tërheqjeje. Mund të tërhiqni deri në 2 BTC në ditë dhe 2 Bitcoins në ditë. Me çmimet e sotme, ka të ngjarë të jetë rreth 500,000 dollarë.

 

Për monedha të tjera si Ethereum dhe Ripple, kufiri ditor i tërheqjes caktohet me çmimin e 2 bitcoin.

Pastaj, nëse doni të rritni kufirin e tërheqjes, duhet të verifikoni identitetin tuaj, domethënë KYC. Nëse verifikoni identitetin tuaj, kufiri ditor i tërheqjes do të rritet në 100 BTC. Do të ishte rreth 25 miliardë Won Koreane. Milingonat e zakonshme janë të tejmbushura.

Nëse nuk keni nevojë të tërhiqni më shumë se 2 bit në ditë, nuk keni nevojë të verifikoni identitetin tuaj. 50,000 fituar në ditë nuk është një shumë e vogël. Le të bëjmë një vështrim më të afërt se si të verifikojmë Binance KYC.

 

Në ekranin e shkëmbimit, klikoni Cilësimet në banderolën e majtë dhe futni informacionin bazë më poshtë. Shkoni te Informacioni Bazë dhe klikoni në butonin Vërteto në të majtë të Informacionit Personal për të hyrë.

Nëse zgjidhni Korenë si vend dhe klikoni Start, shfaqet ekrani i verifikimit të identitetit. Vendosni emrin tuaj anglisht dhe adresën angleze në ekranin e vërtetimit.

Ju mund ta lini emrin e mesëm nga emri dhe të vendosni vetëm emrin dhe mbiemrin. Ju duhet të caktoni datën tuaj të lindjes dhe të vendosni adresën vijuese angleze. Shtë e rëndë.

Adresa angleze konvertohet në një adresë angleze duke përdorur shndërruesin e adresave angleze të Naver. Nëse shtypni konvertuesin e adresave angleze në Naver, do të shfaqet. Pas futjes së të gjithë informacionit dhe paraqitjes së tij, shfaqet ekrani i verifikimit të ID-së.

Në vërtetimin e përparuar, ju mund të zgjidhni nga pasaporta, patentë shoferi ose letërnjoftimi (karta e regjistrimit të banorit). Zgjidhni atë që i përshtatet komoditetit tuaj dhe klikoni Vazhdo.

Për patentë shoferi dhe letërnjoftime, të dy pjesët e përparme dhe të pasme duhet të fotografohen dhe ngarkohen. Duhet të dilni qartë që të mos goditeni. Për pasaportat, duhet të bëni një fotografi të ekranit të profilit tuaj dhe ta ngarkoni atë.

Klikoni Vazhdo për të vazhduar për të verifikuar foton tuaj.

Hapi tjetër është të ngarkoni selfie-n tuaj. Mund të jetë edhe një ID e fotografisë. Ju lutemi mos vishni kapelë ose syze, vendosni një fotografi të qartë të vetes tuaj në dritë të ndritshme dhe shtypni Vazhdo.

Tani, fytyra në letërnjoftimin ose pasaportën tuaj duhet të kontrollohet për të parë nëse përputhet fytyra në selfie ose foton e identitetit që sapo keni postuar. Nëse klikoni Start Certification, provimi vazhdon dhe rezultati i provimit njoftohet me e-mail.

Verifikimi i përdorimit të telefonit celular dhe kodi QR më poshtë mund të përdoren kur regjistroheni përmes aplikacionit celular.

Të gjitha proceset e certifikimit duhet të përfundojnë brenda 15 minutash, dhe nëse i kalon 15 minuta, duhet të filloni nga e para.

Një llogari mund të vërtetohet 10 herë në ditë. Nëse dështoni më shumë se 10 herë, mund të ri-vërtetoni pas 24 orësh.

Në seksionin tjetër, ne do të shpjegojmë në detaje se si të regjistroheni duke përdorur aplikacionin celular Binance. Ata që nuk kanë qasje në një PC mund të regjistrohen me një smartphone.

 

%d bloggers like this: