Si të Shikoni / Ndryshoni Referuesit e Binance

Kur filloni të tregtoni të ardhmen në Binance Exchange, do t’ju kërkohet të futni një kod referimi.

 

Por çfarë dreqin është kodi i referimit? Referimi është një fjalë që do të thotë “rekomandim”.

Thjesht shkruani kodin tuaj të referimit dhe regjistrohuni.

Por a duhet të futem në këtë? Çfarë dëshironi të jepni?

Ju mund të merrni një ulje të tarifës prej 10-20% kur regjistroheni dhe hyni.

Nëse nuk e futni atë, do të jetë 0%.

 

Ju gjithashtu mund të kontrolloni kodin tuaj duke klikuar në banderolën e referimit në krye të faqes kryesore.

Shumë prej jush mund të jenë regjistruar tashmë me një kod 10%. 20% nëse është e mundur Merrni një zbritje në tarifat dhe regjistrohuni përsëri!

 

Kodi i Referencës së Binance

Klikoni për t’u regjistruar për referime

 

Klikimi mbi tekstin ose foton më sipër do t’ju çojë në faqen e regjistrimit me referime Binance.

Rate Shkalla e zbritjes së rekomandimit të Binance është në vend 20% ulje, deri në 10% zbritje të dhuratave është

 

Nëse nuk doni të hyni, nuk keni pse ta futni atë.

Sidoqoftë, nuk do të jeni në gjendje të merrni zbritjen e tarifës të ofruar nga Binance.

Duket si një zbritje e vogël pagese, por ata që e përdorin shumë mund të kursejnë deri në dhjetëra mijëra fitime në vit.

 


바이낸스 추천인 최대 20% 할인

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: